VTM

'Lisa' gaat spetterende seizoensfinale tegemoet met een huwelijk... of toch niet?

door: COS
Lisa met Pilar en Suzanne in 'Lisa'
Afbeelding bron: VTM

In 'Lisa' zagen we Lisa Jonas dinsdag nog afwijzen. Tegen donderdag lijkt het tij helemaal gekeerd, er staat namelijk een huwelijk gepland.

'Lisa' sluit het seizoen af met maar liefst drie afleveringen op donderdag 9 juni: om 18u20 staat bij VTM een reguliere aflevering gepland en om 20u35 gaat na ‘Familie’ een extra lange seizoensfinale van start. 

De spanningen tussen het gedroomde liefdeskoppel liepen de afgelopen weken steeds hoger op. De liefde van Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaat in de seizoensfinale door een extreme rollercoaster die eindigt… voor het altaar. Maar geven ze elkaar ook het jawoord of is de twijfel toch te groot?

Tijdens het huwelijksfeest knettert het ook voor andere personages op liefdesvlak. Een oude bekende verovert het hart van Erik (Bert Cosemans), een gedeelde ervaring brengt Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout (Ben Van Ostade) dichter bij elkaar.

Tussen enkele oud-geliefden lijkt de vonk weer over te slaan en ook Katja’s (Anouck Luyten) hart wordt vanuit onverwachte hoek in vuur en vlam gezet. Maar tijdens het feestgedruis hangt er niet alleen romantiek in de lucht: er worden ook enkele harten gebroken en een onverwachte gast zorgt voor heel wat beroering.

Tags Lisa