VTM

'Lisa'-kijkers voorspellen het nu al: "Hij zal razend zijn!"

door: COS
Lisa en Jonas
Afbeelding bron: VTM

Op aandringen van Vic Vincke liet Nathan een DNA-test uitvoeren in 'Lisa'. Zo zou hij officieel weten of Mark zijn vader was (en aanspraak kunnen maken op zijn erfenis). Daarvoor gebruikte Nathan DNA van 'halfbroer' Jonas.

Het resultaat? Nathan en Jonas zijn géén familie. Nathan denkt nu natuurlijk dat Mark niet zijn vader was en heeft meteen het gevoel dat hij niet op zijn plaats is bij Massa. Kijkers weten nu al dat er iets anders aan de hand is.

Reinhout Vincke gaf al aan dat Jonas hem aan zichzelf doet denken. Dorine wimpelde dat steeds af, maar nu is het helemaal duidelijk: "Nathan is wel een Albrechts, maar Jonas niet. Hij is de zoon van Reinhout", klinkt het op sociale media.

"Ik denk ook dat Jonas een Vincke is. Hij gaat razend zijn", voorspelt een kijker alvast. Het is duidelijk een nieuwe verhaallijn waar de makers naartoe willen. "Dat gaat nog spannend worden", klinkt het.

"Ook daarom dat Dorine die 2 procent aan Lisa heeft gegeven en niet aan Jonas. Want als het uitkomt dat Jonas een Vincke is, dan zou hij samen met zijn 'vader' de meerderheid hebben. Daar heeft Dorine het slim gespeeld."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws

Tags Lisa