VTM

'Lisa' sleept nominatie in de wacht én er is groot nieuws voor de fans

door: COS
Lisa en Jonas
Afbeelding bron: VTM

'Lisa' blies de telenovelle tien jaar na de laatste nieuw leven in. Vandaag lokt de reeks gemiddeld zo'n 455.000 kijkers naar het scherm.

'Lisa' heeft nu ook indruk gemaakt in het buitenland. De serie is namelijk genomineerd voor een Gouden Roos in de categorie 'soap of telenovelle'. De prestigieuze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de beste internationale televisieprogramma’s in Europa.

"Niemand had op voorhand gedacht dat we het succes van 'Sara' nog eens zouden overdoen, maar 'Lisa' slaagt er duidelijk wel in om opnieuw zoveel harten te veroveren", zegt Maarten Janssen, channel manager bij VTM.

"Dankzij talent, hard werk en een supermooie samenwerking met VTM lukt het om te realiseren wat 10 jaar na de laatste Vlaamse telenovelle bijna onmogelijk leek", zegt Pieter Van Huyck, hoofd fictie bij De Mensen.

"Het verhaal van Lisa is nog niet uitverteld", vervolgt hij. Na een tweede seizoen besliste VTM zopas om ook een derde reeks afleveringen bij te bestellen. Dat bevestigt Het Laatste Nieuws.

Download nu de gratis app van Redactie24