VTM

Louise uit 'The Voice' zegt waar het op staat na harde uitspraken van Natalia

door: STG
Natalia
Afbeelding bron: VTM

Vanavond staat er weer een nieuwe liveshow van 'The Voice' op het programma. Natalia kwam enkele weken al onder vuur te liggen. In de eerste liveshow deed ze een uitspraak over Louise die bij veel mensen als ongepast werd ervaren.

In de eerste liveshow van 'The Voice' zorgde Natalia meteen voor opschudding. Na het optreden van Louise zei Natalia 'fuck die pilletjes'. Daarmee doelde ze op het feit dat haar kandidate Louise medicatie neemt ter preventie van ADHD.

Een uitspraak die dan ook op heel wat kritiek kon rekenen. Intussen reageert ook Louise zelf op de hele commotie. 

“Ik vind die commotie wat overroepen”, zegt Louise in TV-Familie. Volgens haar bedoelde Volgens Louise was die uitspraak van Natalia alleen maar goed bedoeld.

“We hadden een lange babbel over die ADHD en ik had toen verteld dat ik me wat onzeker voel over wie ik ben zonder medicatie. Natalia wilde gewoon zeggen dat ik in de muziek en op het podium voor de volle 100% mag zijn wie ik ben. Dat ik er dus geen pillen voor nodig heb om geconcentreerder te kunnen optreden”, klinkt het.

 

“Het was ook een boodschap die volledig aan mij gericht was”, zegt Louise klaar en duidelijk. “Ik had haar trouwens de toestemming gegeven om dat thema aan te kaarten", besluit Louise.

Tags Natalia