VTM

Maak kennis met Jonas Decleer, het nieuwe sportanker van VTM Nieuws

door: PMN
Jonas Decleer
Afbeelding bron: VTM

Onder meer Lies Vandenberghe en Maarten Breckx krijgen er een collega bij. Jonas Decleer wordt het nieuwe sportanker van VTM Nieuws.

Jonas Decleer is sinds 2021 aan de slag op de sportredactie van VTM Nieuws. Jonas Decleer maakt vanaf vandaag, dinsdag 21 juni, zijn debuut als gezicht in de nieuwsstudio. 

Hij versterkt daarmee het huidige team met Maarten Breckx, Lies Vandenberghe, Jan Dewijngaert en Stijn Vlaeminck. Jonas presenteert vanmiddag om 13u00 zijn eerste sportblok en neemt ook in de toekomst op regelmatige basis het sportnieuws van 13u00 en 19u00 voor zijn rekening. Daarnaast zal hij ook reportages blijven maken in het veld. 
“Ik zat als kind al graag op de eerste rij bij de grote sportmomenten. Sporters die een heel land doen meeleven met hun prestaties, ik vind dat van ‘t schoonste dat er is”, legt Jonas uit.

“Winst, verlies, pech, geluk,... Die pure emoties en onvoorspelbaarheid in sport, dat is heerlijk om te volgen. Ik kijk er naar uit om dat gevoel als sportanker tot bij onze kijkers en surfers te brengen!”” 

“Deze zomer zal ik vooral het sportblok van VTM NIEUWS voor m’n rekening nemen, maar daarnaast blijf ik ook reportages maken in het veld voor de sportredactie van  VTM. Ik kijk er echt naar uit om de huidige ploeg te versterken en aan dit spannende parcours te beginnen.”