VTM

Matthieu slaat flater bij Isabelle in 'Blind Getrouwd'

door: LHX
Isabelle Matthieu Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Volgende week is in 'Blind Getrouwd' te zien hoe de koppels getrakteerd worden op een drive-in-movie met hun Volkswagenbusjes. De film die ze bekijken, is een wel héél bijzondere...

In de drive-in-cinema krijgen de koppels de film te zien van hun jawoorden. Bij velen van hen komen de beelden wel even binnen. Achteraf wil Matthieu Isabelle een compliment te geven, maar dat gaat niet van een leien dakje.

"Ik ben niet meer zo verwonderd", begint hij aarzelend. "Tóén was ik heel verwonderd, van: wauw, wat een knappe vrouw staat hier voor mij. Nu sta jij voor mij. Snap je wat ik bedoel?"

Isabelle weet niet wat ze van zijn woorden moet denken, maar gelukkig kan ze er de humor wel van inzien. "Nee", lacht ze.

"Da's een compliment", probeert Matthieu de situatie nog te redden, maar Isabelle begrijpt het nog steeds niet helemaal. "Ik vind het een raar compliment. Het kan aan mij liggen hoor", zegt ze, waarna ze minutenlang de slappe lach heeft. 

"Wat een heerlijk mens, die Isabelle!", reageren de kijkers. "Die lach, zo aanstekelijk." "Ik begin spontaan mee te lachen."

Er zijn ook mensen die niet bepaald enthousiast zijn over Matthieus mislukte poging tot een compliment. "Man, man, man", klinkt het. "Komt niet goed met hen."