VTM

Na scheiding: Karen Damen laat weten hoe ze zich écht voelt

door: LHX
Karen Damen
Afbeelding bron: Photonews

Voor Karen Damen eindigde 2023 in mineur. Eind november maakte ze bekend dat zij en haar man Antony Van der Wee uit elkaar gingen.

Over de precieze reden van hun plotse scheiding wilden Karen Damen en Antony Van der Wee niets kwijt. "We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven", klonk het op Instagram.

(Lees verder onder de post.)

Het is dan ook geen wonder dat Karen in interviews weinig prijsgeeft over de breuk. In een gesprek met Het Laatste Nieuws verwijst ze er echter wél een paar keer naar.

Zo vertelt ze dat ze op haar 49ste meer dan ooit weet wat ze wil. "Op privévlak zal ik zelf beslissen en hou ik geen rekening met de mening van anderen", zegt ze.

Dat ze dit jaar als vrijgezel op tram 5 springt, daar maakt ze zich geen zorgen over. "Ik ben gewoon heel gelukkig. Karen 2.0 is er klaar voor."

Op privévlak mag ze dan een moeilijke periode doormaken, op professioneel vlak kan ze niet klagen. Ze speelt niet alleen een rol in 'Familie' en 'Milo', maar presenteert ook het nieuwe programma 'Wat zou jij doen?' én staat binnenkort voor het eerst op de planken met haar eigen onewomanshow.