VTM

Na uitspreken verliefde gevoelens: Brecht uit 'Blind Getrouwd' doet belofte aan Jolien

door: COS
Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
Afbeelding bron: VTM

De laatste rechte lijn naar het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd' is ingezet. Volgende week al valt er één beslissing.

Van één beslissing lijken kijkers al zeker te kunnen zijn: Brecht en Jolien zeggen hoogstwaarschijnlijk opnieuw 'ja'. Op het koppelweekend spraken ze naar elkaar uit dat ze verliefd zijn.

Voor Brecht was het lang geleden dat hij zo'n gevoelens heeft gehad. Bij Jolien kan hij zich voor het eerst in lange tijd weer openstellen. "Ook al zitten Jolien en ik nog in het proces om elkaar helemaal te leren kennen", zegt Brecht in TV Familie.

"Er zijn bij mij soms nog twijfels, dat komt door vroeger. Maar ik kan zeggen dat het heel veel deugd doet dat Jolien hetzelfde voelt als ik", zegt Brecht nog. In het verleden heeft Brecht weleens dames gekwetst toen hij voelde dat hij twijfels had.

"Het lijkt me beter om eerlijk te zijn dan iemand aan het lijntje te houden, hoe moeilijk het soms ook is. Zoiets zal ik geen enkele vrouw meer aandoen", belooft Brecht. Jolien heeft volgens hem - ondanks zijn twijfels - niets te vrezen.

"Bij Jolien voel ik me super. Veilig ook. Onze communicatie zit ook goed. Omdat zij zo eerlijk en oprecht is, en heel respectvol. Jolien is de vrouw naar wie ik - onbewust wellicht - heb gezocht", besluit bij.