VTM

Nadat An Lemmens aan de noodrem getrokken heeft komt ze met belangrijk nieuws over zichzelf

door: PMN
An Lemmens in 'B&B zoekt Lief'
Afbeelding bron: VTM

An Lemmens weet dezer dagen wat te doen. Er is haar gezinnetje, haar werk en haar studies tot vroedvrouw. Dat is een hele boterham.

An Lemmens liet eerder al weten dat het heel moeilijk is om alles gecombineerd te krijgen. “Het is oké om gas terug te nemen”, zei de 43-jarige presentatrice.

Het doet ons veel plezier te kunnen vaststellen dat An woord gehouden heeft. “Gisterenavond, voor ‘t eerst in maanden, sinds de start van mijn studies eigenlijk, nog eens tijd gemaakt om met vriendinnen te gaan eten”, deelt An mee via haar Instagram.

Het was voor alle drie genieten geblazen. Al scheelde het niet veel of An had niet kunnen komen.

“Ik had eigenlijk knallende migraine, voelde me niet goed in m’n vel, en tot 5 minuten voor vertrek, lag ik zieltogend in de zetel na een zware dag”, legt de presentatrice uit.

“Maar wat een deugd doet het toch om je verhalen en belevenissen te kunnen delen, en geïnspireerd te worden door die van anderen.”

An is blij met de steun die ze krijgt van haar vriendinnen. “Wat een straffe vrouwen ook die ik mijn vriendinnen mag noemen : moedige levenskeuzes maken, duidelijk prioriteiten stellen, empathisch en recht-door-zee.”

Een vriendin van An heeft net een grote stap genomen. “Als je nog iets leuks zoekt voor onder de kerstboom, check dan zeker www.hanneluyten.be.”

“Een vriendin die de ballen heeft om haar eigen uitgeverij uit de grond te stampen, op te boksen tegen de grote mediaconcerns, en die de leukste (kinder-)boeken schrijft en andere creatieve ideeën uitvoert, die mag langs alle kanten bejubeld en gesteund worden!”
 

Tags An Lemmens