VTM

Niels Destadsbader doet opvallende uitspraak over 'The Masked Singer': "Dit is de verrassendste naam"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Hoewel Niels Destadsbader sinds deze zomer geen VTM-gezicht meer is, zien we hem wel nog op de zender. Hij presenteert het tweede seizoen van 'The Masked Singer'.

Net als in het eerste seizoen weet Niels Destadsbader niet wie er achter de maskers zit. Hij vond het veel leuker om samen met de speurders en de kijkers de guessing game te spelen.

Ondertussen weet Niels wel al enkele maanden wie er allemaal deelname aan het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. "De verrassendste naam? Goh... Papegaai. Da's op dit moment misschien wel het grootste mysterie", zegt Niels bij HLN.

"Ik wist het. We gaan nog lang mogen zoeken", klinkt het op Facebook. "Dan is die nog nergens vernoemd", besluit een kijker. Zou het dan echt niemand van de hoofdverdachten zijn? Dat zijn momenteel Average Rob, Jonas Van Geel of Sam Gooris.

"Misschien moeten we het niet zoeken bij de typische showbizzgezichten voor Papegaai? Misschien een sporter, politieker, auteur...?", merkt een kijker op. Hopelijk komen we vrijdag 28 januari meer te weten in de derde aflevering van 'The Masked Singer'.

Mis niets over 'The Masked Singer' met de gratis app van Redactie24