VTM

Nieuw seizoen van 'Villa Zuid-Afrika'? Kathleen Aerts hakt de knoop door

door: COS
Kathleen Aerts voor 'Villa Zuid-Afrika'
Afbeelding bron: VTM

Kathleen Aerts kennen we als ex-K3'tje. Sinds 2015 woont en werkt Kathleen in Zuid-Afrika, waar ze met echtgenoot Steven een reisbureau en guesthouse heeft.

Kathleen Aerts en haar echtgenoot Steven Van Hoof stampten enkele jaren geleden het reisbureau StievieWonderTours uit de grond. Kathleen koesterde echter nog één grote droom: het openen van een guesthouse.

Intussen bestaat 'Droom Guesthouse' al sinds het begin van 2022. Dat konden we zien in het VTM 2-programma 'Villa Zuid-Afrika'. Daarin volgden we eerst de zoektocht naar de perfecte locatie en daarna de opening van het guesthouse.

Van 'Villa Zuid-Afrika werden in 2021 en 2022 twee seizoenen en een kerstspecial gemaakt. Er werden in totaal vijftien afleveringen gemaakt. Opvallend is dat het programma dit jaar niet terugkeerde en ook dit najaar staat het programma niet op de planning van VTM.

Voorlopig krijgt het programma geen vervolg. Dat vertelt Kathleen Aerts in Dag Allemaal. "Camera's hebben ons acht maanden gevolgd, dat was plezant, maar voor nu is het even genoeg. Al was het goede reclame", aldus Kathleen in het weekblad.