VTM

Nu al uitgelekt over verhaallijn ‘Familie’: ‘Het gaat ontploffen en heel veel drama’

door: PMN
Familie
Afbeelding bron: VTM

Vanavond start de nieuwe week van ‘Familie’. Er staat opnieuw heel wat te gebeuren. Er is ook al het één en het ander uitgelekt.

We zijn aan het tweede deel van het seizoen begonnen in ‘Familie’. Die loopt tot de seizoensfinale in juni. Tot dan gaat er nog heel wat gebeuren.

‘Er zit nog een heel veel drama aan te komen’, lezen we in TV-Familie. ‘Daar gaan een pak nieuwkomers voor zorgen.’ De kijker gaat dus niet vervelen.

Er staat binnenkort al een eerste bom op ontploffen. De beslissing van Hanne, Véronique en Mieke om samen onder één dak te gaan wonen begint barstjes te vertonen. Samenleven met familieleden blijkt toch niet zo’n goed idee.

Het maakt er natuurlijk niet makkelijker op als die familieleden geheimen hebben voor elkaar. Zo heeft Hanne een geheime relatie met Niko en papt Mieke aan met Lars, de ex van Véronique.

Jaloezie is bij de dames nooit ver weg. Het staat op ontploffen en het gaat ook ontploffen. Hanne is al ingetrokken in de brouwerij. Haar relatie met Niko zal ook niet lang geheim meer zijn.

Tags Familie