VTM

Nuria uit 'Blind Getrouwd' in verlegenheid gebracht door zoontje Théodore: "Kon wel door de grond zakken"

door: COS
Afbeelding bron: Instagram @nuria_glztnva

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn hét 'Blind Getrouwd'-koppel bij uitstek. Ze gaven elkaar het jawoord in het eerste seizoen van het VTM-programma.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hebben sinds hun 'Blind Getrouwd'-deelname al verbouwingen, de komst van twee kindjes én een huwelijkscrisis achter de rug. Even viel het woord 'scheiden', maar dat is gelukkig van tafel.

Nuria en Stijn zijn de trotste ouders van twee zoontjes: Victor en Théodore. Zij weten dat hun ouders hebben meegedaan aan 'Blind Getrouwd', maar hebben de afleveringen nog nooit gezien. Daarvoor zijn ze nog te klein.

"Voor hen zijn we gewoon mama en papa, maar ze horen de mensen natuurlijk vaak tegen ons zeggen: 'Dat zijn Nuria en Stijn van 'Blind Getrouwd'.' Onlangs heeft Théodore me trouwens in verlegenheid gebracht", vertelt Nuria in Story.

"Aan de kassa was een medewerkster onvriendelijk en de jongste zei - heel nonchalant - tegen die dame: 'Dat is wel Nuria van 'Blind Getrouwd', hè.' Ik kon wel door de grond zakken", aldus Nurai.