VTM

Showbizzwatcher trekt conclusie over ‘Blind Getrouwd’ na opmerkelijk detail

door: ASX
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Het format van ‘Blind Getrouwd’ lijkt aan te slaan.  Heel veel kijkers laten zich opnieuw meeslepen in het blinde avontuur van de koppels. Hebben de experten de juiste match gemaakt? Hoe evolueren de koppels wanneer ze elkaar beter leren kennen?

Dé hamvraag is natuurlijk altijd: Welk koppel blijft er getrouwd? De showbizzwatcher van Showbizz24 liet haar licht schijnen over de verschillende koppels. 

“De eerste ontmoetingen waren toch al veelbelovend”, is haar algemene indruk van de vier koppels. “Veel kijkers zullen hun hoop op een mooie afloop waarschijnlijk op Brecht en Dziubi vestigen. Hun klik was er al vanaf moment één.”

Bepaalde uitspraken van sommige kandidaten duiden ook op nog enige twijfel bij de koppels. “Bij Jana en Christiaan twijfelde ik eerst. Zeker toen Jana het had over zijn ‘interessant uiterlijk’. Ze leek niet helemaal overtuigd. Maar vanaf de fotoreportage lijkt er tussen die twee echt een vonk te zijn.”

Bij één koppel heeft de showbizzwatcher de meeste twijfels en daarvoor heeft ze zo haar redenen. Ze vraagt zich luidop af: “Is dat een teken dat het geen succes geworden is?” Ontdek welk koppel het volgens haar nog moeilijk zou kunnen hebben in onderstaande video.