VTM

Verklapt Conner Rousseau zo 'The Masked Singer'-deelname? 'Teken dat we op het juiste spoor zitten'

door: COS
Konijn in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag weten we eindelijk wie Konijn, Miss Poes en Ridder zijn. Een voor een zullen de maskers afvallen in de grote finale van 'The Masked Singer'.

Zal Konijn de grootste verrassing van het programma worden? Veel 'The Masked Singer'-kijkers denken van wel. De grote verdachte is niemand minder dan Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. In 'VTM Nieuws' trok Dany Verstraeten zijn stoute schoenen aan en vroeg hij de voorzitter naar de staat van zijn stem. 

"Da's een speciale vraag hier, meneer Verstraeten", reageert Conner Rousseau. "Ik hou van een uitdaging, ik hou van leuke zaken. Mocht men mij daar ooit voor uitnodigen dan wil ik daar gerust over nadenken", bedenkt hij zich.

Het is niet de eerste keer dat er naar zijn mogelijke 'The Masked Singer'-deelname wordt gevraagd. "Er zijn wel heel veel mensen die mij erover aanspreken. Het toont aan dat het programma boeit", aldus de voorzitter.

Opvalllend: wanneer Conner opmerkt dat hij er vaak op wordt aangesproken, zien we de tic nerveux aan z'n oog. Die begon op zijn zestiende, verdween even, maar keerde terug toen hij voor het eerst op tv verscheen. In stressvolle situaties dus. Een teken dat we op het juiste spoor zitten bij 'The Masked Singer'?

Download nu de gratis app van Redactie24