VTM

VTM-directeur Davy Parmentier heeft er spijt van: "Ik noemde hem kalf"

door: STG
Special Forces DAVY PARMENTIER (39) ​CREATIEF DIRECTEUR VTM
Afbeelding bron: VTM

De voorbije weken zagen we Davy Parmentier, directeur bij VTM van een totaal andere kant. In 'Special Forces' werden limieten pijnlijk duidelijk.

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat 'Special Forces' veel inspanningen vergt van bekende koppen. Vooral Georges-Louis Bouchez van MR kreeg bakken kritiek over zich heen.

Ook op sociale media kreeg Georges-Louis het zwaar te verduren. Echte inspanningen kwamen er niet, waardoor ook de andere deelnemers zenuwachtiger werden. In De Morgen biedt Davy Parmentier dan ook zijn excuses aan. Hij noemde de huidige MR-voorzitter een kalf.

“Het was een ‘slip of the tongue’ in het heetst van de strijd. In andere omstandigheden zou ik zoiets nooit gezegd hebben", klinkt het.

"Als je een nacht niet geslapen hebt, fysiek kapot zit en een loodzware proef moet volbrengen en die fout dreigt te gaan, komt het er dus wel uit”, weet hij. "Maar op een of andere manier, kwam er niets als er iets fysieks moest gebeuren."

Al kan hij het ook nuanceren. “Ik denk dat ik op die manier wel iets verwoordde wat heel veel kijkers op dat moment dachten. In dit programma krijg je de puurste versie van mensen te zien”, besluit hij.