VTM

VTM geeft opvallende tip over 'The Masked Singer': Kijkers hebben al meteen een verdachte

door: LHX
Jens Dendoncker, Julie Van den Steen, Karen Damen en Kevin Janssens in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

In een filmpje van 'The Masked Singer' is te zien hoe presentator Jens Dendoncker de deelnemers van het nieuwe 'The Masked Singer'-seizoen afzet aan een gigantisch herenhuis. "Amuseer jullie, maar breek het kot niet af, hé, jongens!", roept hij hen na.

Na het filmpje deelt VTM ook enkele foto's van de binnenkant van het huis. De ravage is enorm: er liggen overal slingers, confetti, champagneglazen en ballonnen en er zijn zelfs pilaren omgevallen. "Het is duidelijk: het wordt een wild seizoen van 'The Masked Singer'!", staat erbij.

Op het laatste beeld zien we bovendien een mopshond zitten. De fans zien het meteen als een hint en beginnen alvast te speculeren. Er wordt aan Margriet Hermans gedacht, die een Engelse buldog heeft, volgens iemand anders heeft Isabelle A ook een gelijkaardige hond.

Iemand die er echter meteen uit springt, is Jani Kazaltzis. De glitter en glamour passen uiteraard bij hem, net als de Griekse pilaren op de grond. Bovendien heeft ook hij een hond die lijkt op die op de foto, zijn Franse buldog Qozmo.