VTM

VTM gooit het over een volledig andere boeg bij 'The Masked Singer': Kijkers doen meteen straffe vaststellingen

door: COS
Jens Dendoncker, 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vanaf vrijdag 3 februari gaat 'The Masked Singer' weer van start bij VTM. Het speuren naar de identiteit van heel wat figuren is echter nu al begonnen.

VTM stelde ons vorige week voor aan de eerste acht figuren uit het komende derde seizoen van 'The Masked Singer'. We maakten kennis met Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Skiwi, Raaf, Tovenaar, Minotaurus en Kolonel Mops. Nu is ook de negende Masked Singer bekend: Kosmos.

In totaal zullen maar liefst veertien pakken zichzelf bekendmaken nog voor de eerste show is uitgezonden. Die veertien worden voor het eerst opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen optreden. Elke week moet een andere groep dus afscheid nemen van één Masked Singer.

De acht Masked Singers die na zes shows nog in de running zijn komen nadien samen in de grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale. Wanneer die finale zal plaatsvinden, is nog niet duidelijk. Al hebben fans wel al enkele conclusies kunnen trekken.

Zo hoopten veel fans dat de finale zou plaatsvinden in het Sportpaleis op 15 april. Maar dat lijkt niet te kloppen. "De finale is op 28 april", denkt een kijker te weten. "Er is een vrijdagavond voetbal, dus geen 'The Masked Singer' dan."

De voorstelling van Kosmos op de grote affiche op de Antwerpse Meir doet een opmerkzame fan ook een straffe conclusie trekken: "Dat betekent dat die 3 er langer in zullen zitten. Want anders gaan ze niet zoveel geld uitgeven om dit te maken."