VTM

VTM heeft spectaculair nieuws over 'The Masked Singer': "Zeldzame kans"

door: LHX
Kevin Janssens Julie Van den Steen Ruth Beeckmans Karen Damen Andy Peelman Jens Dendoncker The Masked Singer-Speurders_001 (1).jpg
Afbeelding bron: VTM
The Masked Singer in Concert
Afbeelding bron: VTM

Er zit weer een nieuw seizoen van 'The Masked Singer' aan te komen. Wanneer dat exact begint, is naar goede gewoonte echter nog een raadsel.

De startdatum van 'The Masked Singer' is voorlopig nog onbekend, maar toch komt VTM alvast met groot nieuws. Op 15 april komt het programma naar het Sportpaleis.

In 'The Masked Singer in Concert' kunnen de fans er genieten van een groots, muzikaal spektakel. Daarin zullen verschillende publieksfavorieten uit de afgelopen twee seizoenen te zien zijn, maar ook deelnemers van het nieuwe seizoen.

"Tijdens de show zullen sommige van deze nieuwe pakken al ontmaskerd zijn, sommige nog niet...", klinkt het in het persbericht van VTM. "Het publiek krijgt dus een zeldzame kans om hen live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen."

Daarmee geeft de zender alvast iets prijs over de startdatum van het programma. Vorig jaar begon dat immers in januari en eindigde het in maart. Nu zal het op 15 april nog aan de gang zijn, wat betekent dat we een latere start kunnen verwachten.

Download nu de gratis app van Redactie24