VTM

VTM verrast iedereen met gloednieuw speurdersteam 'The Masked Singer': 'Verrassende afwezigen'

door: COS
Jens Dendoncker, 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM
'The Masked Singer'-speurdersteam
Afbeelding bron: VTM

'The Masked Singer' keert binnenkort terug met een derde seizoen. Beetje bij beetje krijgt het nieuwe seizoen meer vorm.

'The Masked Singer' zal er dit jaar een tikkeltje anders uitzien. Niels Destadsbader gaf de presentatiefakkel immers door aan Jens Dendoncker. Die zat de afgelopen twee seizoenen in het speurdersteam.

In het eerste seizoen bestond het speurdersteam uit Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Karen Damen. In het tweede seizoen kregen ze versterking van Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman. Zij hadden als Wolf, Aapje en Duiveltje meegedaan aan het eerste seizoen.

Na de position switch van Jens sluiten er zich - zoals verwacht - nu opnieuw gezichten uit het afgelopen seizoen aan bij het speurdersteam. Bart Cannaerts, die Cycloop was en 'Flamme Fatale' Tine Embrechts vervolledigen het speurdersteam.

Verrassend zijn de afwezigen. Ruth Beeckmans verloor in april haar partner en laat dit seizoen aan zich voorbijgaan. Opvallender is de afwezigheid van Karen Damen. Zij deed het de afgelopen seizoenen erg goed. Haar exclusiviteitscontract bij VTM kwam afgelopen zomer echter tot een einde.