Arnaud De Lie heeft naast wielrennen ook nog een ander bijzonder “talent”

door: AVL
Arnaud De Lie
Afbeelding bron: Photonews

In afwezigheid van Wout van Aert en Mathieu van der Poel in de Omloop Het Nieuwsblad kijkt wielerminnend België komend weekend vooral uit naar de prestatie van Arnaud De Lie.

Arnaud De Lie wist vorig jaar in zijn debuutseizoen als prof heel wat indruk te maken en wil de lijn dit seizoen koste wat het kost doortrekken. Een overwinning in de Omloop Het Nieuwsblad zou alvast een mooi begin zijn.

De Lie zal in Gent in ieder geval kunnen rekenen op de steun van Victor Campenaerts, die stiekem ook zelf hunkert naar de overwinning. In een interview met Het Laatste Nieuws was de Antwerpenaar vol lof over zijn jonge ploegmaat en vertelde hij naast het wielrennen ook over zijn ander uniek talent.

"Hij kan ongelooflijk veel pinten drinken", onthult Campenaerts. "Voor twintig stuks draait hij zijn hand niet om, toch een redelijk stevig aantal voor een coureur. En achteraf staat hij gewoon nog recht op zijn benen, he! Hij heeft bovendien ook de drang om te tonen hoe snél hij zo’n pint kan leegdrinken."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24