Noa Lang is nog maar eens de gebeten hond bij Club Brugge

door: AVL
Noa Lang
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge speelde dinsdag 0-0 gelijk op het veld van Bayer Leverkusen in de Champions League. Blauw-zwart zag zo FC Porto nog over hen wippen en met de groepswinst aan de haal gaan. 

Ondanks het mislopen van de groepswinst was de teleurstelling bij Club Brugge niet bijzonder groot. De landskampioen was vooral blij met zijn kwalificatie voor de knock-outfase.

De zwaarst teleurgestelde Bruggeling was waarschijnlijk Noa Lang. De Nederlander mocht tegen Leverkusen nog eens in de basis startte maar wist zich wederom niet te onderscheiden en werd iets na het uur gewisseld.

De voormalige Nederlandse voetballer Rafael Van der Vaart gaf in Ziggo Sport zijn mening over de situatie van de flamboyante flankaanvaller. Van der Vaart wijt de mindere vorm van Lang vooral aan zijn imagoprobleem.

"Als je een vervelende gozer bent, of dat wil zijn, zoals dat bij hem het geval is, dan moet je presteren", legt Van der Vaart uit. "Als je team blijft winnen en je speelt niet, dan krijg je dit. Dan wordt hij nog vervelender en heb je een probleem."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24