‘Twee stevige versterkingen in beeld voor ploeg van Wout van Aert’

door: BVDO
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Visma Lease a Bike is druk bezig de ploeg voor volgend jaar rond te krijgen. Officieel mogen transfers echter pas vanaf 1 augustus bekendgemaakt worden.

Visma Lease a Bike wil ook in de komende jaren één van de absolute topploegen in het wielerpeloton blijven. Daarvoor mikt het op een reeks versterkingen.

Volgens verschillende bronnen zou Axel Zingle al getekend hebben bij de ploeg van Wout van Aert. Hij wordt genoemd als de nieuwe Christophe Laporte.

Zingle reeg dit jaar de tweede plaatsen aan elkaar in onder andere de Franco-Belge, het Circuit de Wallonie, de Lotto Famenne Ardenne Classic, de Grand Prix de Morbihan en twee keer in de Tour de la Provence.

Ook Victor Campenaerts van Lotto-Dstny zou de overstap maken, zoals we eerder al lieten weten, maar Visma Lease a Bike wil ook uitpakken met de komst van Simon Yates. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Yates reed de voorbij 11 jaar voor Jayco AlUla en wil nu de stap zetten naar het echte kopmanschap. Ook INEOS Grenadiers zou interesse gehad hebben, maar Yates koos ervoor om ploegmaat van Wout van Aert te worden.