Alex Callier geeft een update over Hooverphonic: “Kan nog heel verrassend worden”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Alex Callier zou in mei ons land vertegenwoordigd hebben met Hooverphonic op het Eurovisiesongfestival. Door de coronacrisis kon de jaarlijkse show niet doorgaan.

Volgend jaar krijgt Hooverphonic een nieuwe kans om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. Dat zullen ze wel met een nieuw nummer moeten doen. Volgens Alex Callier moeten we ons daar geen zorgen over maken, want dat nieuwe nummer is er al. Dat onthult hij in Dag Allemaal.

“Ondanks de bizarre zomer hebben we onze tijd goed benut. Ik denk dat ik al materiaal heb voor drie nieuwe albums. We zijn nu aan het selecteren. Keuzestress! Maar de beste liedjes komen wel bovendrijven”, meent hij.

“Sommige liggen in de lijn van ‘Release Me’, andere dan weer niet. Je kent ons: ‘Looking for Stars’ was heel elektronisch, onze huidige single ‘Summer Sun’ is retro. Dus het kan nog heel verrassend worden.” We zijn benieuwd of ze het met hun nieuwe nummer beter zullen doen dan hun vijfde plaats op het alternatieve virtuele songfestival in mei.