CAMILLE bezorgt ouders bijzonder emotioneel moment: "Allebei beginnen huilen"

door: STG
Camille Dhont en moeder
Afbeelding bron: VTM

CAMILLE heeft zopas haar nieuwe album 'Magie' uitgebracht. Het is al het derde album in amper drie jaar tijd. Het tempo ligt dan ook erg hoog.

Naast de opnames van haar eigen telenovelle heeft CAMILLE ook haar derde album 'Magie' uitgebracht. Ook deze keer weet de zangeres weer iedereen te verbazen met haar muziek.

"Ik ben er zó trots op”, zegt Camillle glunderend in Dag Allemaal. “Het is een heel gevarieerd album geworden, nóg iets meer Camille dan de voorgangers, iets heftiger en intenser", klinkt het. "Ik was heel nauw betrokken bij het proces, een geluidje hier, een extra beat daar. Ik ben nogal perfectionistisch", bedenkt ze zich.

Op het album staat een mooi dankwoordje voor haar papa. "Dat is een soort cadeautje voor hem, om hem te bedanken voor alles wat hij al heel m’n leven voor mij doet", zegt de zangeres. "Mijn mama is ook ’n enorme steun uiteraard, maar ik moet nog iets houden voor mijn volgende album, hé."

Daarmee zorgde ze voor een bijzonder emotioneel moment. "Ik heb hen het nummer al één keer laten horen, ze begonnen allebei te huilen. Als papa huilt, dan is het echt heel speciaal, hij doet dat bijna nooit. Ik moest zelf meehuilen. Enfin, het was proper bij ons thuis!", lacht de zangeres.

Tags Camille