CAMILLE heeft prachtige woorden voor haar fans na drukke festivalzomer

door: STG
Camille Dhont
Afbeelding bron: VTM

CAMILLE heeft er een deugddoende vakantie opzitten. Ze mocht tussen de optredens door enkele dagen vertoeven onder de Spaanse zon. Gisteren was het alweer tijd om het laatste optreden van de festivalzomer af te trappen.

De agenda van CAMILLE is erg goed gevuld. De zangeres en actrice is momenteel volop bezig met de opnames van  'Milo', haar eerste telenovelle, die vermoedelijk vanaf januari op VTM te zien zal zijn.

Tijdens de zomermaanden wist CAMILLE heel wat toeschouwers op verschillende festivalpodia te entertainen met haar 'SOS'-tour, maar intussen bracht de zangeres ook al een nieuw album 'Magie' uit.

Dat het hard gaat is intussen wel duidelijk. Op sociale media wil CAMILLE dan ook wat kwijt aan al haar fans. "Wat een zomer. Ik heb er zoooo hard van genoten!", klinkt het. 

Ze maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om haar volgers te bedanken. "Ik wil heel graag iedereen bedanken die zo hard aan deze show heeft gewerkt maar vooral jullie. Bedankt om altijd het zotste feest te bouwen… i luuuve u guys!!" aldus de zangeres.

Tags Camille