Camille helemaal onthutst over muzikale start in Duitsland: "Niet zo gepland"

door: STG
camille dhont
Afbeelding bron: Instagram @camille_dhont

De carrière van Camille loopt als een trein. Binnenkort maakt ze ook haar start in Duitsland.

Camille Dhondt is razend populair. Niet alleen bij ons, maar ook het buitenland lonkt voor de zangeres. 

"Dit is gewoon letterlijk mijn droom, om muziek te maken in het buitenland en daar op het podium te staan. Ik mag drie singles releasen, een album uitbrengen en ook enkele optredens doen", zei ze een tijdje geleden al in Het Laatste Nieuws.

De vraag die fans zich nu al stellen is: 'Hoe klinkt Camille in het Duits'. De opstart van de carrière verloopt niet zoals gepland.

Op Tiktok is nu al een fragment uitgelekt van 'Feuerwork', de Duitse versie van 'Vuurwerk', terwijl de single pas op 14 april uitkomt. De entourage van Camille zegt in de krant dat het dat uitlekken van het fragment zeker niet zo gepland werd.

@miss._camille Een voorstukje van CAMILLE haar allereerste single in het Duits: 'Feuerwerk' 🎆🤍 🎞️: YouTube Camille - Topic Sony entertainment 🏷️: #camille #camilledhont #dhontcamille #Feuerwerk #youtube #duits #sony #music #muziek #fyp #fy #grwm #favperson #song #foryoupage #viral_video #viralllllll #virall #viral #instagram #tiktok #vuurwerk #proud #cams #epic @Camille ♬ original sound - ᯽ 𝐂𝐚𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞 💐
Tags Camille