Camille krijgt eigen lijn met schoolgerief: "Zelfs voor een balpen wordt de lat hoog gelegd"

door: STG
camille dhont
Afbeelding bron: Instagram @camille_dhont

De carrière van Camille loopt als een trein. Vrijdag lanceerde ze in het buitenland haar eerste single, en binnenkort krijgt ze ook haar eigen merk van schoolgerief.

Het merk 'Camille' blijft maar uitbreiden. Naast de stripboeken en eigen kledinglijn komt daar binnenkort nog schoolgerief bij. Een idee waarmee een uitbater van de krantenwinkel in Oost-Vlaanderen zelf naar het management trok.

“Vorig jaar heb ik na een uitzending van ‘Tien om te zien’ mijn stoute schoenen aangetrokken”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik hoor het mezelf tijdens dat tv-optreden van Camille in de zetel nog tegen mijn vrouw en dochter zeggen: ‘Die heeft hét!’ En daarmee bedoelde ik niet eens haar fantastische stem, maar vooral haar spontaneïteit en naturelle uitstraling", klinkt het.

De uitbater is dan ook erg blij met de samenwerking. De verkoop loopt als een trein. "Toen ik bij de fabrikant de bestelling voor de ringmappen doorgaf, heeft die meerdere keren teruggebeld om te checken of de gevraagde hoeveelheid wel klopte", klinkt het.

“Maar geloof mij als ik zeg dat vanuit Team Camille zelfs voor een schijnbaar simpele balpen de lat hoog wordt gelegd. We kunnen het ons gewoonweg niet permitteren dat kinderen snel met een Camille-pen zouden zitten die niet meer schrijft", klinkt het.

Tags Camille