Camille krijgt opnieuw opvallend aanbod: "Dolblij met deze samenwerking"

door: STG
CAMILLE Geen tranen meer
Afbeelding bron: Dirk Alexander

Camille is echt overal. Ze is dan ook bijzonder populair in ons land. De zangeres bracht al eerder haar eigen kledingcollectie en stripalbums uit, maar dat is nog maar het begin.

Er is geen ontkomen aan. Camille is tegenwoordig overal. Gisteren bracht de zangeres nog 'Feuerwerk' uit, een Duitse versie van haar megahit 'Vuurwerk.' En zo doet ze ook een gooi naar succes in het buitenland.

"Het is ontzettend druk, maar ik ben zo dankbaar voor alle mooie kansen die op mijn pad komen," zei ze eerder in Het Laatste Nieuws.

"Ik mag zeggen dat ik een harde werker ben, al heb ik ook hulp gehad. Zonder mijn ouders - die me in de beginjaren letterlijk overal naartoe brachten - stond ik nergens. Mijn manager en team zijn daarbij eveneens cruciaal. Zalig toch, je droom mogen beleven?" klinkt het.

Naast haar eigen kledinglijn krijgt Camille binnenkort ook haar eigen schoolgerief. Een aanbod van een groothandel in papierwaren. "Ik hoor het mezelf tijdens dat tv-optreden van Camille in de zetel nog tegen mijn vrouw en dochter zeggen: ‘Die heeft hét!’ En daarmee bedoelde ik niet eens haar fantastische stem, maar vooral haar spontaniteit en naturelle uitstraling," klinkt het in de krant.

Tags Camille