CAMILLE spreekt klare taal over toekomst: "Hou ik van mijn leven niet vol"

door: STG
CAMILLE Geen tranen meer
Afbeelding bron: Dirk Alexander

CAMILLE is overal. Naast optreden vertoeft ze op dit moment op de set van haar eerste telenovelle 'Milo', die vanaf januari op het scherm komt.

CAMILLE heeft er een bijzonder drukke zomer opzitten. Haar 'SOS'-tour was goed voor 125 000 verkochte tickets, en alsof dat nog niet genoeg is, doet ook haar kledingcollectie en nieuwe album 'Magie' het bijzonder goed.

Dat CAMILLE werkelijk overal te zien is, en soms wordt omschreven als een product, laat de zangeres niet aan haar hart komen. 

"Een product ben je in mijn ogen pas als je niet leuk vindt wat je doet, als je geleefd wordt, en da’s bij mij niet het geval", steekt de zangeres van wal in Dag Allemaal. "Ik zou dit leven anders niet volhouden, hoor. Ik sta oprecht achter alles wat ik doe."

"Ik ben superblij dat ik een eigen strip en kledingcollectie heb, dat ik op boekentassen en brooddozen sta. Maar die merchandise zou niet bestaan als de mensen dat niet kopen. Het moet zijn dat ik er veel mensen gelukkig mee maak. Waarom zou ik negativiteit strooien over iets dat zo positief is?", bedenkt ze zich.

Tags Camille