Camille zet alle criticasters op hun plaats: "Moet het zelf waarmaken"

door: STG
CAMILLE Geen tranen meer
Afbeelding bron: Dirk Alexander

Woensdagavond viel het doek over het laatste seizoen van '#LikeMe'. In Het Laatste Nieuws blikt Camille terug op die mooie periode.

'#Like Me' zorgde voor een geweldige doorstart van de solocarrière van Camille. "Het is ontzettend druk, maar ik ben zo dankbaar voor alle mooie kansen die op mijn pad komen", zegt ze in de krant. "Tegelijkertijd ben ik triest, omdat '#LikeMe' erop zit. Dat is een belangrijk deel van mijn leven geweest."

"Uiteraard heb ik veel te danken aan '#LikeMe', maar daarna moet je zelf aan de slag om het waar te maken", vervolgt Camille. "Ik mag zeggen dat ik een harde werker ben, al heb ik ook hulp gehad. Zonder mijn ouders - die me in de beginjaren letterlijk overal naartoe brachten - stond ik nergens. Mijn manager en team zijn daarbij eveneens cruciaal. Zalig toch, je droom mogen beleven?"

Maar dat avontuur heeft ook een weerslag op haar leven. "Tegenwoordig kan ik niet meer incognito over straat, maar dat is helemaal geen ramp. Als je zoveel liefde krijgt, is het maar een kleinigheid om te poseren voor een selfie", aldus Camille. Binnenkort krijgt de zangeres haar eigen telenovelle en brengt ze een nieuw album uit.

Tags Camille