Choreograaf CAMILLE zet puntjes op de i nadat ze bakken kritiek over zich heen krijgt: "Vlucht soms weg"

door: STG
CAMILLE Geen tranen meer
Afbeelding bron: Dirk Alexander

CAMILLE is deze zomer overal. Er is haast geen podium waar de zangeres niet te zien is. Afgelopen vrijdag konden we haar nog aan het werk zien tijdens 'Tien Om Te Zien'.

CAMILLE mocht vrijdagavond het laatste optreden van de avond verzorgen tijdens 'Tien Om Te Zien'. Met haar nieuwste zomersingle 'Rihanna' baant ze zich een weg naar de top van de hitparade.

Al komt er ook heel wat kritiek op de optredens van de zangeres. "Dat lied is niet wijs, ze heeft veel betere", "Stilstaan is nog steeds een no go", en "Ongeacht dat mijn dochter een superfan is, wil ik toch wel eerlijk zijn. Helft van de show werd vals gezongen, de show zelf is gehaast en paar nummers van K3 en andere artiesten. Was eerlijk gezegd zijn geld niet waard", klinkt het op Instagram.

Choreograaf Tommy Gryson neemt het dan ook graag op voor CAMILLE. "Ook op moeilijke dagen blijft CAMILLE doorzetten, zoals in de periode toen één van haar oma’s stierf", begint hij zijn verhaal. "De dag na het overlijden van haar oma nam ze een videoclip op. Ze was daar heel open over, maar tegelijk wil ze op zo’n moment gewoon doorgaan.

"Ze heeft veel discipline en kan makkelijk de knop omdraaien. Haar job is een passie waarin ze kan wegvluchten als het wat moeilijker gaat", besluit hij.

Tags Camille