Christoff beklaagt zich deelname aan tv-programma: "Verschrikkelijk"

door: LHX
Christoff
Afbeelding bron: MRO

Christoff en zijn zus Lindsay zijn ongelofelijk grote kerstfanaten. Daarom werden ze gevraagd voor een wel héél bijzonder programma.

Het nieuwe 'Mijn beste kerst ooit' werkt een beetje zoals 'Komen eten'. Vier duo's gaan bij elkaar op bezoek voor een kerstdiner en geven elkaar vervolgens punten voor het eten, de decoratie en de traditie. Eén van die duo's zijn Christoff en Lindsay.

Het programma is Christoff op het lijf geschreven. "Ze zeiden: 'Heb je zin om vier keer kerstavond te vieren?' En ja, daar moest ik geen seconde over twijfelen", vertelt hij op Qmusic.

De vier afleveringen werden opgenomen op vier opeenvolgende dagen, wat de nodige ongemakken met zich meebracht. Vier keer na elkaar een kerstdiner verorberen is immers wel wat veel van het goede.

Eén van de kersttradities die in het programma aan bod komen, is een Engelse. Daarbij moet iedereen voor én na het diner op een weegschaal gaan staan. "De dagen ervoor hadden we al goed gevreten. Echt verschrikkelijk", klinkt het bij Christoff. "Dat was heel confronterend."

Download nu de gratis app van Redactie24