Christoff doet opvallende bekentenis: “Ik voel mij er niet meer veilig”

door: ASX
Christoff
Afbeelding bron: Photonews

Zanger Christoff en zijn zus Lindsay hebben allebei een appartement in Estepona, een Spaans kuststadje vlakbij Marbella. Helaas voelen beiden zich er steeds minder veilig, vertellen ze aan HLN.

“Op vlak van criminaliteit is het in Marbella sowieso verergerd”, aldus Christoff. “Lindsay en ik dragen daar geen juwelen meer. We horen te veel verhalen van mensen bij wie ze de juwelen gewoon wegrissen wanneer ze een parkeerticketje nemen”, verduidelijkt de zanger.

Ook ’s avonds zal je de zanger niet spotten in de populaire vakantiebestemming. “In al die jaren ben ik er maar twee keer op stap geweest en dat was voor mij genoeg”, aldus Christoff. “De spanning in die discotheken met al die Russen en Engelsen, neen, niks voor mij. Ik was daar zelfs wat bang”, vertelt de schlagerkoning.

Christoff heeft al twaalf jaar een appartement in Spanje, waar hij geregeld zijn vakanties doorbrengt. “Overdag zal ik wel eens in Marbella shoppen, maar ’s avonds blijf ik in Estepona. Ik voel me in Marbella niet meer veilig ’s avonds”, besluit Christoff.