Dana Winner neemt opvallend muzikaal besluit: "Weten wanneer je tijd gekomen is"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Dana Winner bracht half juli een nieuwe single 'Weer bij mij uit'. Daarmee kwam ze ook in aanmerking voor een 'Zomerhit'-nominatie, maar zover kwam het niet.

De laatste jaren krijgen we regelmatig nieuwe muziek te horen van Dana Winner. In juli wist ze ons te verrassen met 'Weer bij mij', een vrolijk zomernummer waarin ze het heeft over haar eerste liefde die ze weer tegenkomt.

Opvallend is dat de single pas half juli is uitgekomen, waardoor Dana geen kans maakte op een nominatie voor 'Zomerhit'. "Bij de platenfirma hadden ze me verteld dat er een overvloedig aanbod van heel veel nummers aankwam," zegt Dana in Het Laatste Nieuws.

"Ik dacht: het is leuk om erbij te zitten, maar het is geen must. Het is wat het is. Ik ben erg blij dat we op de radio worden gedraaid, dat is het belangrijkste," voegt ze eraan toe. "Ik weet ook: als mijn tijd morgen is gekomen, dan moet je tegen jezelf kunnen zeggen dat het hier eindigt."

Maar Dana denkt nog lang niet aan stoppen. "Zolang mensen kaartjes blijven kopen en naar de theaters blijven komen, en zolang ik mijn ding nog steeds kan doen – mensen gelukkig maken en de impact van mijn nummers op mensen voelen – is het fijn om ermee door te gaan."