Er is fantastisch nieuws over Linda Mertens

door: PMN
Linda Mertens
Afbeelding bron: Photonews

Regi gaat zo stilaan van start met zijn zomertour. Linda Mertens is ook van de partij. Dat werd eind vorig jaar tijdens Regi zijn eerste show in het Sportpaleis al bekend gemaakt.
 

Regi heeft een generale repetitie achter de rug. Hij speelde in Heusden-Zolder. Vanaf volgende week start zijn zomershow. Die bestaat uit twintig optredens in Vlaanderen.

Linda zong ook tijdens de generale repetitie. Ze bracht het nummer ‘Last Night a DJ Saved My Life’. De krant Het laatste Nieuws schrijft dat Linda in topvorm oogt. Dat gaat deze zomer dus wat geven.

Linda Mertens is in topvorm en helemaal klaar voor de zomertour met Regi

Regi is blij dat Linda weer terug is. Hij zorgt goed voor haar. “Linda wilde terug en dit is de ideale formule”, licht de DJ toe. “Regi Live is intussen een goed geoliede machine worden.”

Het voordeel voor Linda is dat ze niet voortdurend op het podium moet staan. Ze kan op die manier weer rustig weer instappen. “De set is zo samengesteld dat wissels mogelijk zijn, maar wie instapt, wacht wel een ‘kant-en-klare’ professionele omgeving. Dat neemt alle stress weg”, besluit Regi.