Er is heel straf nieuws over het huwelijk van Regi en Kristel

door: PMN
Regi - Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Dit voorjaar gaan we het nog heel regelmatig hebben over het huwelijksfeest van Regi en Kristel. Dat gaan we heel uitgebreid kunnen volgen. Er is daar meer nieuws over bekend.

Op VTM2 komt er een docureeks over het huwelijk van Regi en Kristel. Van de receptie en het uitwisselen van de ringen, tot het jawoord en het avondfeest, je ziet het allemaal. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Regi en Kristel trouwden al voor de wet. Een groots huwelijksfeest kwam er nog niet. Dat zal doorgaan in Zuid-Afrika. Op 27 februari ontvangen Kristel en Regi er een hondertal gasten die ze laten overvliegen. Je kan het overigens live volgen bij VTM2.

Zelfs de huwelijksreis van Regi en Kristel kan je meevolgen in ‘Kristel & Regi: The Honeymoon’. Je zal het kunnen bekijken bij VTMGO.

Heel straf dus dat we werkelijk alles gaan kunnen volgen op tv over het huwelijk van Regi en Kristel. Het is niet de eerste keer dat de dj een dergelijke stunt doet. In 2012 werd ook al zijn eerste huwelijk met Elke Vanelderen uitgezonden op tv.

Tags Regi