Er is iets vreemds aan de hand met Nova, de baby van Kato Callebaut en Tom Dice

door: LHX
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Wie Instagram gebruikt, is het ongetwijfeld al opgevallen: Meta heeft een nieuwe app gelanceerd, Threads. Die heeft veel weg van Twitter.

Al heel wat mensen zijn gezwicht voor Threads. Eén van hen is Kato Callebaut, de zangeres van The Starlings.

Zij heeft een bijzonder heftig 2023 achter de rug. Samen met haar man Tom Dice verwelkomde ze immers haar dochtertje Nova. Die werd geboren op 18 november.

(Lees verder onder de post.)

In haar Instagramverhaal deelt Kato een screenshot van iets dat ze op Threads gepost heeft. Het is een opvallende vraag.

"Is het normaal als uw baby (5,5 weken) dolfijnengeluiden maakt in haar slaapt en zo iedereen wakker houdt en ze verder blijft knorren (hoor: 'eheheheheh')? Dank voor uw antwoord", luidt die. "Zo luid, echt, wauw."

"Nu je het zegt, ze lijkt wel wat op een dolfijn en ze ligt graag in bad te spartelen", grapt Tom Dice in een reactie. Aan de rest van de reacties te zien, is Nova's gedrag niet zó vreemd.

"Heel normaal, inderdaad. En het is ook heel normaal als je om deze reden je kind dus op zijn eigen kamertje laat slapen", klinkt het onder meer. "Die geluidjes vonden wij ook megavreemd, maar het is normaal. Inclusief de vreemde gezichten die ze erbij trekken." Zo, dat is alweer uitgeklaard!