Er moet Kato Callebaut wat van het hart over haar man Tom Dice na openhartige getuigenis

door: COS
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Tom Dice onderging vorige maand een pijnlijke ingreep. De zanger van The Starlings heeft besloten om een haartransplantatie te laten uitvoeren.

Op Instagram vertelt Tom Dice over zijn beslissing om een haartransplantatie te ondergaan. Een maand geleden besloot hij na tien jaar twijfelen toch de sprong te wagen. Na al die jaren was het naar eigen zeggen echt een onzekerheid geworden.

Onder Tom bericht reageerde echtgenote Kato Callebaut al met mooie woorden: "Mooie mens", schrijft ze met een hartje. Op Instagram Stories moet er Kato nog wat van het hart over de beslissing van haar man.

"Trots op deze man voor vele redenen maar vooral dit: het is nog altijd een taboe voor velen, en hij besluit om er open over te communiceren. Ondanks dat er waarschijnlijk ook een reeks slechte commentaren en bagger over zich heen komt, wou hij zelf praten, want er zijn nog mensen die even lang twijfelen als hij. Mooiste man."

"Tien jaar twijfelen en onzekerheid maakt plaats voor je moed bij mekaar pakken en actie. En ook: kaal lijkt hij een beetje op Tom Boonen en da's verdorie ook niet mis", aldus Kato.

Tom Dice onderging haartransplantatie
Afbeelding bron: Instagram @katomusic