Fans van CAMILLE stomverbaasd na wat ze te zien krijgen

door: STG
Camille Dhont en moeder
Afbeelding bron: VTM

De voorbije weken mocht CAMILLE het even rustiger aan doen. Ze trok naar Zuid-Afrika om zich even te ontspannen.

Het gaat hard voor Camille. 2022 was dan ook zonder twijfel een jaar waarin ze bijzonder veel bereikt heeft. In november vulde ze maar liefst vijf keer de Lotto Arena, ze lanceerde haar eigen kledinglijn, en bracht een album uit.

Morgen komen we in 'Het Huis' nog veel meer te weten over CAMILLE. Eén geeft alvast een voorsmaakje op Instagram en deelt de eerste beelden. 

Die beelden kunnen meteen op heel wat kritiek rekenen. Haar fans reageren dan ook stomverbaasd na wat ze te zien krijgen. "Effe t goeie voorbeeld geven aan de jonge fans ? Zonder gordel, rechtstaan in de auto , over t gebrek aan textiel zullen we t maar niet hebben, dat zijn we al gewend.. Jammer eigenlijk want met zoveel talent heeft ze dit imago niet nodig", klinkt het.

Daarnaast vragen ook nog heel wat mensen zich af wat CAMILLE en K3 gemeen hebben. "k die bij me afvraag waarom er een liedje van k3 wordt afgespeeld. "k3 op de achtergrond hahahaha", schrijft een fan onder meer. Het antwoord krijgen we wellicht morgenavond te horen om 20u40 op Eén.

Tags Camille