Fenomenaal wat Regi doet: "Speciaal voor Tomorrowland"

door: STG
Regi in 'Het Huis'
Afbeelding bron: VRT

Regi wist dit weekend het publiek op Tomorrowland te trakteren op een ongeziene show. Hij stond zowel zaterdag als zondag geprogrammeerd op de affiche van het festival.

Dat Regi er elke keer opnieuw weer in slaagt om er een geweldig feestje van te maken, weet intussen iedereen. Voor zijn DJ-set op Tomorrowland bedacht Regi dan ook iets extra.

Hij zorgde voor een extra stunt op de mainstage van het festival. Het is de tweede keer dat Regi het hoofdpodium mag beklimmen. "Maar het blijft spannend, hoor. Ik heb toch wel drie weken in de studio gezeten ter voorbereiding. Het is en blijft de Mainstage, daar wil je een paar nummers spelen die nog niet bestaan", legt hij uit bij VTM Nieuws.

Ook zijn nieuwste hit 'Horen, Zien en Zwijgen passeerde de revue. Dat terwijl meer dan de helft van de bezoekers uit het buitenland naar ons land afzakken. Al heeft Regi daar uiteraard iets op gevonden.

“Ik heb zelfs een speciale versie gemaakt van ‘Horen, zien en zwijgen’, speciaal voor Tomorrowland. Het nummer past perfect in de sfeer, ook al is het Nederlandstalig", klinkt het fier.

Tags Regi