Grote verrassing! Camille Dhont stelt ons voor aan haar nieuwe vriend

door: COS
Camille SOS album
Afbeelding bron: CNR Records

Het loopt op wieltjes voor zangeres Camille Dhont. Op carrièrevlak, maar ook op vlak van de liefde, zo blijkt.

Camille Dhont deelt vandaag enkele foto's van een citytripje naar Parijs. Daar was ze niet alleen. Naar de stad van de liefde werd ze vergezeld door... haar nieuwe vriendje! Het gaat om Dino Verhelst (23), haar roadmanager. Komende zaterdag stelt Camille Dino voor in 'Ik Ben Camille' op VTM.

Dino en Camille leerden elkaar het afgelopen voorjaar kennen. Ze vroeg hem of hij zin had haar bij haar optredens te begeleiden. "We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons alle twee duidelijk dat er meer dan sympathie was. Dino en ik zijn nu een koppel en we hebben het heel leuk samen."

"Na de Lotto Arena trokken we samen naar Parijs om even weg van alle drukte tijd met elkaar door te brengen. Geen betere plaats dan Parijs om de romantiek te vieren en het was zalig om dat met Dino te mogen doen. Ik ben verliefd en iedereen mag het weten!"

"Ik wist het! Cuties", klinkt het bij een fan in de reacties. "Zo schattig!", lezen we nog. "Je straalt", vindt een fan. "Ik ben zo blij voor jou" en "Je verdient alle geluk" zijn nog enkele reacties die we lezen. "Zo leuk, liefje", reageert Zita Wauters. Veel geluk samen!

Tags Camille