Gustaph verrast na Eurovisiesongfestival: 'Zo was winnares Loreen echt'

door: COS
Gustaph
Afbeelding bron: Photonews

Eerder deze maand trok Gustaph richting Liverpool om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. Hij werd knap zevende in de finale.

Het was Loreen uit Zweden die het Eurovisiesongfestival voor de tweede keer won. In 2012 deed ze dat met 'Euphoria', dit jaar met 'Tattoo'. In de GoPlay-podcast 'Achter De Schermen' vertelt Gustaph hoe het was om haar te ontmoeten.

"Ik moet wel zeggen: ik was al een Loreen-stan, ik was echt al fan van bij 'Euphoria' en ben haar ook blijven volgen. Ze heeft heel toffe nummers gemaakt. Ik heb ze dan ontmoet. Ik had een interview voor haar", vertelt Stef Caers.

"Ik ben, als ik eerlijk mag zijn, expres wat langer gebleven met het idee van misschien zie ik ze wel. Ze was eigenlijk heel aimabel. Ze vond mijn tasje fascinerend en zei op het einde, als grap: 'Ik ga 's nachts naar je kamer komen en je tasje stelen.'"

"Da's een heel imposante vrouw, met wel een geschiedenis. Ik vond die wel 'echt'. Veel mensen zeggen dat ze wat fake is, dat ze al op voorhand wist dat ze zou winnen, maar ik denk dat die gewoon haarzelf is. Ik had totaal geen fake vibe", besluit Gustaph.