Hanne Verbruggen van K3 is iets bijzonders opgevallen bij haar baby'tje

door: COS
K3, Marthe De Pillecyn, Julia Boschman, Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: Photonews

Hanne Verbruggen staat met haar K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman weer voor volle zalen. De 'Kom Erbij'-shows zijn sinds afgelopen weekend naar Nederland verhuisd. 

Hanne Verbruggen staat in Nederland zwanger op het podium. Het roodharige K3'tje en haar echtgenoot Jorn verwachten in december een eerste kindje samen. 

Aan de shows werd voorlopig haast niet aangepast. Het gaat immers nog steeds goed met Hanne. "Ik voel me ook echt heel goed. En ik ben superblij dat de shows terug begonnen zijn en dat het allemaal lukt", zegt ze bij RTL Boulevard.

Tijdens het optreden voelt Hanne haar baby'tje eigenlijk niet veel bewegen. "Maar 's avonds, als ik rustig ben, dan is het ineens feest. Dus ik denk dat 'ie dan denkt: ah, eindelijk. Eindelijk weg met die muziek. Maar voorlopig blijft 'ie heel rustig."

Hanne merkt wel op dat ze moet leren doseren. Ze voelt namelijk soms dat ze over haar ademhaling struikelt tijdens het zingen. "Maar dat neem ik er heel graag bij. Ik denk dan ook: het is maar even zo", aldus Hanne Verbruggen.