Hanne Verbruggen van K3 neemt verrassende beslissing over zwangerschap

door: COS
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

Op 27 november 2021 veranderde het leven van de Nederlandse Julia Boschman voorgoed. Ze won de grote finale van 'K2 zoekt K3' en maakte van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn terug K3. Een nieuwe K3.

Ook voor Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn was het voorbije jaar een jaar om nooit te vergeten. Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Dat komen de fans vanaf 26 november elke zaterdag te weten in 'K3, één jaar later' bij VTM.

"Mijn eerste jaar bij K3… en wat voor een jaar! Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde!”, klinkt het bij Julia. "Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd", vult Marthe aan.

"Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, besluit Hanne. Zij liet zich tijdens haar zwangerschap van dichtbij volgen. We zien hoe Marthe en Julia te weten kwamen dat Hanne zwanger was én we komen te weten of het een jongen of meisje wordt.

Verder waren de camera's erbij tijdens de opnames van 'The Voice Kids' en het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis. Maar ze volgen de dames ook uit de spotlights. Het wordt een unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia.

'K3, één jaar later', vanaf zaterdag 26 november om 19.55 uur bij VTM.