Hugo naar spoed gebracht

door: PMN
Hugo Sigal Tien om te zien
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen weekend was er de start van ‘Winterrevue’. Daar stond ook Hugo (76) op het podium.

Hugo zorgde afgelopen weekend voor een gigantische verrassing. Hij stond samen met zijn overleden echtgenote Nicole terug op het podium.

Nicole stond op het podium in de vorm van een hologram. De bezoekers van ‘Winterrevue’ waren enorm verrast om dit te zien.

Hugo heeft na de dood van Nicole gezegd dat hij nummers als ‘Goeiemorgen, goeiemorgen’ en ‘Baby, baby’ niet meer wil zingen. “Maar als het op deze manier kan, wil ik het wel nog”, klinkt het nu.

De zanger deed wel iedereen schrikken. Zondagnamiddag stond hij op het podium met een steunverband rond zijn linkerhand.

“Tijdens een wandeling door de stad ben ik gestruikeld over een uitstekend putje om een parasol in te steken”, legt Hugo uit aan Het Laatste Nieuws.

“Levensgevaarlijk! Ik ben plat op mijn buik gevallen. Gelukkig had ik een dikke jas aan, maar ik heb daarbij wel mijn pols bezeerd.” 

“De show van zaterdagavond heb ik gewoon kunnen spelen, maar na afloop ben ik toch maar naar spoed gegaan. Gelukkig heb ik mijn pols niet gebroken.” 

"Vlak voor de première heb ik van de kinesist nog wat spuitjes gekregen zodat ik het op het podium kon. The show must go on.”

Hugo moet dinsdag terug naar het ziekenhuis voor een controle, maar hij verwacht dat alles in orde zal zijn. "Ik heb veel geluk gehad.” 

“En het klinkt misschien raar, maar Colleke heeft ervoor gezorgd dat het enkel mijn pols was. Van hierboven behoedt ze me voor alles in het leven.”