Hugo reageert erg emotioneel na overlijden van Nicole

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Het nieuws dat Nicole van 'Nicole en Hugo' overleden is, slaagt in als een bom. Ook Hugo heeft nu voor het eerst gereageerd op het overlijden.

Vanochtend kwam het droevige nieuws binnen dat Nicole van 'Nicole en Hugo' overleden is. Na een ongelukkige val thuis overleed ze aan haar verwondingen.

Hugo en Nicole deelde al meer dan vijftig jaar lief en leed. Hij reageert erg emotioneel in een interview met Dag Allemaal.  "Ik voel me zo leeg, ik ben ze kwijt, ik ben ze kwijt!", snikt Hugo. "Ze was alles wat ik wou en nu is ze weg. Door een stom ongeluk!"

Hoe het ongeluk exact is kunnen gebeuren weet Hugo niet. Het noodlot sloeg toe nadat ze met vrienden gaan eten waren. Toen ze thuiskwamen, wandelde Nicole als eerste de trap op.

"Wat er dan precies gebeurd is, weet ik niet. Ik denk dat ze zich mistrapt heeft, ze is achterover op haar hoofd gevallen." Nicole werd met een schedelbreuk naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de dokter zou een operatie teveel risico's met zich meebrengen. De kans was groot dat Nicole dan niet meer zou kunnen bewegen of spreken. "Ze heeft altijd gezegd dat ze niet wou verder leven als een plant", klinkt het emotioneel bij Hugo.