Hugo Sigal schrijft emotionele open dankbrief na het overlijden van Nicole

door: STG
Nicole & Hugo.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Op 4 november sloeg het noodlot toe bij Nicole en Hugo. Nicole viel van de trap en overleed kort nadien aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

Eerder deze week schreven we al dat het niet goed gaat met Hugo. Hij is fel vermagerd en zijn vrienden maken zich dan ook ernstige zorgen. 

"Die hartpijn is enorm. Hij heeft echt een gebroken hart. Ik heb nog nooit iemand gezien met zoveel verdriet. Hugo is veel vermagerd. Van verdriet hé", klonk het eerder deze week in Dag Allemaal. Gisterenavond liet Hugo voor het eerst van zich horen in een open dankbrief. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

"Lieve mensen, Vandaag, 4 december ’22, is het exact één maand sinds het overlijden van Nicole, na 52 jaar pure liefde. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om jullie allemaal persoonlijk te bedanken. Ondanks het grote verdriet hebben we heel goed ervaren hoe sterk Vlaanderen meeleeft."

"Ik mis Nicole, op elk moment van elke dag. Nicole is uniek. Ik ken niemand zo warm, zo lief, zo grappig en zo sterk als zij. De pijn, het verdriet en het gemis zijn na ons intense leven samen, vanzelfsprekend zwaar om te dragen. De urne van Nicole is nu thuis, hier bij mij. Dat geeft me rust en kracht."

"Voor alle liefdevolle reacties de laatste weken: eeuwige dank, namens Nicole en Hugo, want ik zal altijd blijven ondertekenen in naam van ons beiden. Ik ben er zeker van dat we elkaar binnenkort snel terugzien want ik blijf ongetwijfeld doorgaan."