Iedereen zegt hetzelfde over Stan Van Samang in 'Liefde Voor Muziek'

door: LHX
Liefde Voor Muziek - Stan Van Samang
Afbeelding bron: VTM

Deze week draait de aflevering van 'Liefde Voor Muziek' rond Johannes Genard van School is Cool. Vooral Stan Van Samang maakt veel indruk op hem met zijn cover.

"We gaan iets historisch laten gebeuren. Iets dat nog nooit gebeurd is in de geschiedenis van 'Liefde Voor Muziek'", kondigt Stan Van Samang aan tijdens zijn performance van 'Uh-huh'. Vervolgens roept hij al zijn mede-artiesten mee op het podium.

Terwijl Johannes zelf aan het repeteren was, heeft Stan namelijk zijn kans gegrepen om de rest van de groep om een gunst te vragen: Allemaal samen vormen ze een koor op het einde van het nummer. Het resultaat is indrukwekkend.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Niet alleen Johannes, maar ook de kijkers vinden het geweldig om te zien. "Prachtig gedaan, Stan", reageren ze op sociale media. "Dit was fantastisch. Je bent voor mij opnieuw een van de revelaties dit jaar!"

"Mijn haar kwam recht", klinkt het ook. "Kippenvelmoment. Zoveel talent samen, dit is de echte betekenis van 'liefde voor muziek'." "Dit was uniek." "Als dit uitgebracht wordt, heeft Stan volgens mij alweer een dikke hit te pakken." "Geweldig talent, die kerel."