Intimi van Camille klappen uit de biecht over haar nieuwe vriendje Dino

door: STG
Camille
Afbeelding bron: VTM

Sinds woensdag mag iedereen het weten. Camille is opnieuw verliefd. Haar nieuwe vriendje Dino is geen onbekende in showbizzland.

Het gaat momenteel erg hard voor Camille. Twee weken geleden stond ze maar liefst in vijf uitverkochte Lotto Arena's, momenteel loopt haar eigen docu op VTM, en volgend jaar komt daar nog eens een clubtour en eigen telenovelle bij.

Zo zouden we haast gaan denken dat Camille geen tijd meer heeft om opnieuw de liefde te vinden, maar niets is minder waar. Ze vond intussen de liefde bij haar tourmanager Dino.

Vanavond krijgen we hem voor het eerst op beeld te zien in de laatste aflevering van 'Ik ben Camille'. “Geen betere plaats om de romantiek te vieren. Het was zalig om dat met Dino te mogen doen”, klinkt het.

Intimi vertellen in de docu ook meer over het nieuwe liefje van Camille, dat schrijft Het Laatste Nieuws. “Hij wil vooral ondernemen en is aan zijn toekomst aan het bouwen”, klinkt het onder andere. "Ze zijn beiden gedreven jongeren die willen dat het vooruitgaat in het leven. Een topkoppel”

Tags Camille